دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۰
عزاداری محرم نباید تعطیل شود/ مطابق با تصریح رهبر انقلاب، پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم

حوزه/ رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین گفت: این روزها شاهد هستیم که رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید همه تصریح و تأکید بر برگزاری مجالس برای حضرت ابی عبد الله همراه با موازین بهداشتی را دارند و در این راستا مبلغین هم وظیفه دارند مردم را به سمت برگزاری مجالس برای امام حسین(ع) همراه با رعایت موازین بهداشتی توجه دهند و در عین حال تلاش کنند موضوعاتی مانند عظمت و ارزش جهاد و ... را هم در این مجالس مورد بررسی و تبیین قرار دهند.

حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید بر برگزاری عزاداری ماه محرم با رعایت موازین بهداشتی گفت: آنچه که اسلام ناب محمدی را حفظ و باعث حدوث و بقاء انقلاب اسلامی شده است، عزاداری برای سالار شهیدان و توجه به مبانی حادثه عاشورا همچون مقاومت بوده است.

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه افزود: برای همین ضمن حفظ معارف جریان عظیم کربلا، لازم است نخبگان، فرهیختگان، حوزویان و ... برای تبیین جریان و فرهنگ عاشورا در جامعه تلاش کنند تا از این طریق جلوی تحریف عاشورا و شبهات مربوط به این بحث گرفته شود.

این استاد حوزه با بیان این که به دلیل اهمیت، آثار و برکات بسیار زیاد جریان عاشورا، نباید سوگواری و عزاداری برای سالار شهیدان در هیچ زمانی تعطیل شود، اضافه کرد: اگرچه این بحث در گذشته سابقه داشته ولی علما اجازه ندادند این سوگواری تعطیل شود؛ بحث کرونا هم این گونه است و نباید این موضوع موجب تعطیلی عزاداری شود.

وی اظهار داشت: این روزها شاهد هستیم که رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید همه تصریح و تأکید بر برگزاری مجالس برای حضرت ابی عبد الله همراه با موازین بهداشتی را دارند و در این راستا مبلغین هم وظیفه دارند مردم را به سمت برگزاری مجالس برای امام حسین(ع) همراه با رعایت موازین بهداشتی توجه دهند و در عین حال تلاش کنند موضوعاتی مانند عظمت و ارزش جهاد و ... را هم در این مجالس مورد بررسی و تبیین قرار دهند.

رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه از دیگر رسالت های مبلغین و مادحین را کمک رسانی، دعوت به مساوات و رسیدگی به محرومیت و مستضعفین و مستمندان و تشویق خیرین به این امور دانست.

این استاد حوزه با بیان این که مخالفت دشمنان از برگزار نشدن این نوع مجالس به دلیل آثار و برکات آن همچون توجه مردم به بحث ایثار، مقاومت، ایستادگی در برابر ظلم، دشمن شناسی، جهاد و.. است، گفت: باید بدانیم هدف مهم برگزاری مجالس برای امام حسین (ع)، تبیین معارف عاشورا و اسلام ناب است؛ دشمن از تبیین این معارف وحشت و ترس دارد و همه تلاش را بکار می گیرد تا این مجالس برگزار نشود.

وی اظهار داشت: اما اگر عزاداری مجالس اهل بیت (ع) و امام حسین(ع) با اهداف دیگر غیر از معارف اسلام ناب برگزار شد، این مجالس نمی تواند آثاری برای جامعه اسلامی و اسلام ناب به همراه داشته باشد و قطعا موجب خوشحالی دشمنان خواهد شد.

۳۱۳/۴۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • حقگو IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۸
    افراط وتفریط در هیچ کاری صحیح نیست.برگزار نشدن حضوری مجالس محرم آن هم فقط امسال بخاطر شرایط خاص کرونا لطمه ای به اهمیت واقعه کربلا نمی زند و میتوان آنرا بطرق دیگر وغیر حضوری برگزار کرداما اگر کسی با حضور در مراسم وابتلا به کرونا فوت کند،خونش به گردن خودش و کسانی می افتد که تشویق به رفتنش کردند و اصلاً شهید نیست.چون قرآن می فرماید ولا تلقوا بایدیکم الی التهلکه خودتان رابا دست خود به هلاکت نیفکنید.